Prodej bytu 5+kk, Praha 2, 124,7 m² s balkonem 2 m²

Cena 21 600 000 Kč, podkrovní byt o dispozici 5+kk a podlahové ploše 124,7 m² s balkonem 2 m², který je umístěn ve 3. NP rodinné vily na mimořádně atraktivním místě Vinohrad v ulici Hradešínská
Tuto nemovitost zprostředkovává: Ing. Milan Šámal
Máte zájem o tuto nemovitost?
samal@realitysamal.cz
+420 602 100 722
Kontaktujte mě

Prodej bytu 5+kk, Praha 2, 124,7 m² s balkonem 2 m²

Cena 21 600 000 Kč, podkrovní byt o dispozici 5+kk a podlahové ploše 124,7 m² s balkonem 2 m², který je umístěn ve 3. NP rodinné vily na mimořádně atraktivním místě Vinohrad v ulici Hradešínská

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje exkluzivního a velmi příjemného bytu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 124,7 m² s balkonem 2 m², který je umístěn ve třetím nadzemním podlaží rodinné vily na mimořádně atraktivním místě Vinohrad v ulici Hradešínská.

Kompletně zrekonstruovaná rodinná vila je rozdělena na 7 jednotek, s přilehlou soukromou zahradou se vzrostlými stromy. Malý počet bytových jednotek, zahradu a možnost parkování na pozemku považuji za obrovský benefit tohoto bydlení, který má za cíl uchovat a povznést stávající kvalitu a atmosféru této nádherné vily a dát ji nový nádech, který reflektuje současné požadavky moderního bydlení jak z hlediska designu, tak i použitým technologiím. Byt obsahuje kvalitní nadstandardní vybavení, jako například: luxusní velkoplošné obklady a dlaždice, dubové parkety, repliky původních špaletových oken a vstupních dveří, klimatizace, rekuperace, na míru zhotovená kuchyně se spotřebiči.

Exkluzivní a prostorný byt o dispozici 5+kk o celkové výměře 124,7 m², je orientován do třech světových stran. Na severní straně je výhled do zahrady, na západ pak do ulice Hradešínská. Východní strana se zahradou, stromy disponuje exkluzivním výhledem z balkonu navazujícího na obývací část. Byt se sestává ze tří neprůchozích ložnic, velkorysého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou zařízených koupelen a galerie umístěné nad ložnicí, do které je vstup po točivých schodech.

K bytu je možno zakoupit parkovací stání na pozemku za 1 000 000 Kč, které není součástí kupní ceny.

Občanská vybavenost a dokonalá dopravní dostupnost jsou samozřejmostí, ulice Hradešínská se táhne od Flóry až po Bezručovy sady. Jde o ulici lemovanou převážně vilovou zástavbou rezidenčního charakteru s bezprostřední návazností na tramvajovou (4,10,16,23) a autobusovou zastávku (136,175) Orionka či metro stanice „A“ Flora.

V této výstavní rezidenční čtvrti naleznete: elegantní architekturu, skvělé restaurace a kavárny, místní obchůdky, kulturní stánky i zeleň, a to vše jen pár minut od historického centra města. Obchodní centrum Atrium Flora s komplexní nabídkou služeb a moderních obchodů, nabízí další možnost kulturního vyžití.

Zájemce nehradí provizi RK!

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Pokud Vás tato nemovitost s nádechem exkluzivity oslovila, rád Vám tento velmi zdařilý byt osobně přiblížím a představím.

Těším se na setkání s Vámi.

Milan Šámal, 602 100 722, samal@realitysamal.cz

5+kk, plocha 124,7 m², balkon 2 m²

Tram zas. Orionka, metro "A" Flora

Hradešínská 1991/74, Praha 10 - Vinohrady

Cena 21 600 000 Kč + příp. par. stání 1 mil. Kč

Podkrovní byt, 3. NP bez výtahu

PENB "D", osobní vlastnictví

Videoprohlídka

Půdorys nemovitosti

Exkluzivní a prostorný byt o dispozici 5+kk o celkové výměře 124,7 m² s balkonem 2 m², který je umístěn ve třetím nadzemním podlaží a orientován do třech světových stran. Byt se sestává ze tří neprůchozích ložnic, velkorysého obývacího pokoje s kuchyňským plně vybaveným koutem, dvou zařízených koupelen a galerie, do které je vstup do schodech.

Dokonalý výhled i interiér bytu

Východní strana se zahradou, stromy a venkovním altánem pak disponuje exkluzivním výhledem z balkonu navazujícího na obývací část. Centrální chodba je průchozí se vstupy do jednotlivých velmi světlých pokojů.

Exteriér rodinné vily

Zrekonstruovaná rodinná vila je rozdělena na 7 bytových jednotek, s přilehlou soukromou zahradou se vzrostlými stromy, s možností parkování přímo na pozemku. K bytu je možno zakoupit parkovací stání na pozemku za 1 000 000 Kč, které není součástí kupní ceny.

Interiér budovy

Malý počet bytových jednotek, zahradu a parkování považuji za obrovský benefit tohoto bydlení, který má za cíl uchovat a povznést stávající kvalitu a atmosféru této nádherné vily a dát ji nový nádech, který reflektuje současné požadavky moderního bydlení jak z hlediska designu, tak i použitým technologiím.

Galerie

Je přístupná po schodech a nabízí dokonalé zákoutí pro dětskou hernu, relaxační místnost či pracovnu.

Ing. Milan Šámal

Jsem realitní poradce zaměřující se na obchod s nemovitostmi v Praze a ve Středních Čechách.

Jsem přesvědčen, že klíč k úspěchu je založen na dvou klíčových faktorech a to na vzájemné důvěře mezi klientem a makléřem a profesionálních službách. Za stěžejní považuji, aby daný obchod byl zrealizován bezpečně, za maximální možnou prodejní cenu, klient se po celou dobu prodeje cítil komfortně a nabízené služby byly pro klienta přidanou hodnotu.

Při své práci kladu důraz na transparentní přístup a kvalitní služby. Rozhodl jsem se být nezávislým makléřem, což mi umožňuje, že jsem schopen pružně reagovat na požadavky klientů a nabízet jim široké spektrum služeb.

Vždy hájím zájmy prodávajícího. Z tohoto důvodu jednoznačně preferuji exkluzivní spolupráci se svými klienty.

Kontaktní formulář


    Realitní kancelář specializující se na zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí a vyhledání investičních nemovitostí s jejich následnou správou.
    Provedu vás prodejem Vaší nemovitosti bez zbytečných starostí.
    Zásady ochrany osobních údajů